2019-08-24 06:28:36• hírek • Bede Emőke

Akár egyórás várakozási időre is lehet számítani a petei határátkelőnél

Olvasói fénykép.
Olvasói fénykép.

Úgy tűnik, az augusztust itthon töltő, de az év többi részében külföldön dolgozó vendégmunkások elindultak, hogy egy szusszanásnyi pihenő után ismét felvegyék az igát.

Annak ellenére, hogy a Pete-Csengersima határátkelőnél mind a hat kifele vezető sávot megnyitották, mégis hatalmas torlódás alakult ki. A politiadefrontiera.ro által közölt adatok szerint jelenleg egy órás várakozási idővel kell számolni, de a Romániába érkezőknek is nagy türelemre van szüksége, ugyanis három nyitott sávval is húsz percbe telik, míg valaki átlépheti a határt.
 

Ebben a pillanatban érdemesebb tehát Csanálos felé kerülni, ahol a jelenlegi adatok szerint "csak" 20 perc a várakozási idő a külföldre tartók számára, befelé pedig 10 percet kell állni. A csanálosi határátkelőnél egyébként a külföldre tartóknak 3, a Romániába érkezőknek pedig 2 sávot nyitottak meg – derül ki a politiadefrontiera.ro oldaláról. Indulás előtt mindenképp érdemes ellenőrizni a határátkelőknél tapasztalható várakozási időket, de aki inkább a saját szemének hisz, annak ajánljuk figyelmébe a térfigyelő kamerák valós idejű felvételeit, melyet ide kattintva lehet elérni. Eseménymentes utat mindenkinek!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: